Vila Laketic‎ > ‎

Vila Laketic - Smještaj


Vila se nalazi na mirnoj lokaciji, 350 m udaljenoj od pešcane gradske plaže u Sutomoru. Okružena je uređenim dvorištem sa mnoštvom raznolikog cvijeća i južnog rastinja. Gosti posebno uživaju u hladovini koju pružaju vinove loze, kiwi, mandarine, smokve i lovori.

Apartmani su novi, sa vrhunskim enterijerima, modernom uvoznom opremom, pločicama i sanitarijama što ih svrstava u ekstra kategoriju. Nalaze se na II i III spratu. Opremljeni su kao:

  • jednosobni apartmani 2+0 sa francuskim ležajem, kupatilom sa TWC i lavaboom, prostranom terasom, klimatizovano.
  • dvosobni apartmani 4+1: 1 soba sa francuskim ležajem i terasom, 1 soba sa dva kreveta (+ 1 pomoćni) i terasom, kupatilo sa TWC i lavaboom, mini-kuhinja, klimatizovano.
  • dvoiposobni apartmani 5+1: 1 soba sa francuskim ležajem i terasom, 1 soba sa dva kreveta (+ 1 pomocni) i terasom, 1 mala soba sa trosedom na razvlačenje, kupatilo sa TWC i lavaboom, mini-kuhinja, klimatizovano.

U ponudi je i 8 soba sa zajedničkim kupatilom. Sunčane su, prostrane i opremljene su sa 2 ili 3 kreveta, i prostranom terasom sa pogledom na vrt ili panoramu Sutomora. Sobe koriste 4 zajednička kupatila sa TWC i lavaboom.

Vila poseduje ljetnju kuhinju od 50 m2, i uređenu baštu sa stolovima u hladovini vinove loze i kiwi zasada, gde se sa posebnim uživanjem možete poslužiti raznim napitcima po slobodnom izboru i želji.

Vila se nalazi u centralnom gradskom jezgru Sutomora. Tako da su svi komunalni objekti u neposrednoj blizini:

- Pošta na 200 m
- Dom zdravlja na 150 m
- Škola na 50 m
- Restoran na 30 m
- Dragstor na 10 m
- Železnicka stanica na 500 m
- More na 350 m

Vila ima:

- Solarno grejanje 
- 4 telefonska broja 
- Trofaznu struju
- Stalno snabdevanje pijaće vode
- Asvaltirane ulice i prilazi
- Parking prostor
- Rashladne vitrine i komore
- Prodavnicu tipa dragstor
- Upotreba ljetne kuhinje
- Prostrano dvorište
- Hladovina ispod loza i kiwi-ja

Comments