Sutomore, Montenegró

Sutomore található, Montenegró Adriai-tenger partján 7 km a település Bar. Sutomore ismert hosszú ideje a hosszú, homokos strand és az egészséges környezet.

Geograficaly Sutomore fekszik a lejtőn a hegy és a feszített mentén pitoresque strandok faragott a hullámok az Adriai-tenger. Hosszú, homokos strand, nyitott horison az Adriai-tenger és a magas hegyek által teremtett rendkívül egészséges légkör tette Sutomore híressé. Amellett, hogy Sutomore mutat ki a legmagasabb a napsütéses napok száma Montenegróban. Hangulatos szállodák, éttermek, kávézók és a sport területén csak végig a homokos strand tökéletes nyaralás, szórakozás és kikapcsolódás.

Révén története Sutomore volt halász falu, a hidaway a medevial pirats közötti erődök a Antivaris, Hadzs Nehaj és Golo Brdo. Számos arceological helyek, erődítmények, templomok és kolostorok a néma tanúi a nagy érdeklődésre ezen a területen évszázadok során.

Homokos strand mellett Sutomore ismert számos rejtett romantikus strandokat és avanturists. Minden olyan személy képes lesz megtalálni a kedvenc strand - homokos vagy sziklás, de mindig meleg, szélcsendes és rejtett. Ezek a strandok természetes meghívást, akik kedvelik az Ádám és Éva costums, menekül a városi káoszból. Kék átlátszó tengervíz, sokszínű homok és sziklás faragott szobrok természete szimbólumai természetes bája Sutomore.

Sutomore híres a kiváló konyha - tengeri ételkülönlegességekkel készített természetes olívaolajat kezdve garnélarákok expencive San Pietro. Az aperitif Ön is biztos lehet javasolt, hogy kíséreljék montenegrói szőlő pálinkával "Kruna", és közben a főétel a híres vörös bor "Vranac" vagy fehér, az egyik "Krstac".