Vila Laketić

Vila se nalazi na mirnoj lokaciji, 350 m udaljenoj od pešcane gradske plaže u Sutomoru. Okružena je uređenim dvorištem sa mnoštvom raznolikog cvijeća i južnog rastinja. Gosti posebno uživaju u hladovini koju pružaju vinove loze, kiwi, mandarine, smokve i lovori.

Apartmani su kompletno opremljeni, što ih svrstava u ekstra kategoriju. Nalaze se na II i III spratu. Opremljeni su kao:

  • jednosobni apartmani 2+0 sa francuskim ležajem, kupatilom sa TWC i lavaboom, mini-kuhinjom, prostranom terasom, klimatizovano.

  • dvosobni apartmani 4+1: 1 soba sa francuskim ležajem i terasom, 1 soba sa dva kreveta (+ 1 pomoćni) i terasom, kupatilo sa TWC i lavaboom, mini-kuhinja, klimatizovano.

  • dvoiposobni apartmani 5+1: 1 soba sa francuskim ležajem i terasom, 1 soba sa dva kreveta (+ 1 pomocni) i terasom, 1 mala soba sa trosedom na razvlačenje, kupatilo sa TWC i lavaboom, mini-kuhinja, klimatizovano.

U ponudi je i 8 soba sa zajedničkim kupatilom. Sunčane su, prostrane i opremljene su sa 2 ili 3 kreveta, i prostranom terasom sa pogledom na vrt ili panoramu Sutomora. Sobe koriste 4 zajednička kupatila sa TWC i lavaboom.

Vila poseduje ljetnju kuhinju od 50 m2, i uređenu baštu sa stolovima u hladovini vinove loze i kiwi zasada, gde se sa posebnim uživanjem možete poslužiti raznim napitcima po slobodnom izboru i želji.

Vila se nalazi u centralnom gradskom jezgru Sutomora. Tako da su svi komunalni objekti u neposrednoj blizini:

- Pošta na 200 m

- Dom zdravlja na 150 m

- Škola na 50 m

- Restoran na 30 m

- Dragstor na 10 m

- Železnicka stanica na 500 m

- Plaža na 350 m

Vila ima:

- Solarno grejanje

- 4 telefonska broja

- Trofaznu struju

- Stalno snabdevanje pijaće vode

- Asvaltirane ulice i prilazi

- Parking prostor ispred kuće

- Upotreba ljetne kuhinje

- Prostrano dvorište

- Hladovina ispod loza i kiwi-ja